EST. 2010

Velkommen til det nye Scoutshonor!

Scoutshonor.dk har fået en “make-over”. Vi glæder os til at vise jer vores nye funktioner og servicer.

Team op med Scoutshonor og find en location, der matcher jeres vision!
Vi koordinerer det praktiske, så I kan fokusere på det kreative.
Scoutshonor opererer som location scout og location manager; giver jer adgang til en schweizer kniv af online locations; og tilbyder en samlet production service til internationale produktioner. Vi hjælper på projekter inden for visuelle medier af enhver art og i alle størrelsesordener. I bestemmer, hvor I har brug for vores assistance.

Vis os, hvad I har i kikkerten, så fører vi an mod de bedst egnede territorier – altid med et smil.

Location Manager

Arbejds ro i lejren!

Efter mange år i den danske film- og tv-branche, er Scoutshonor et godt og sikkert valg, når I skal finde location manager. Vi har bred erfaring med visuelle produktioner, heriblandt periodefilm, og kender alt til vigtigheden af en velforvaltet location.  Scoutshonor har gode forbindelser til kommune, politi, samt diverse styrelser over hele Danmark.

Location Scout

Med jeres vision i kikkerten!

Kortlægningen af dansk location-territorium er aldrig på stand by hos Scouthonor. Vi tænker både i levende billeder og photo shoots, når vi scouter, og har en forkærlighed for den autentiske og iøjnefaldende location – så vi kan skabe en original ramme til jeres optagelser/fotos. Uanset om I arbejder på film, tv-serie, reklame, photo shoot, eller events.

Location Arkiv

Location scouting – fra kontorstolen!

Som et af de første location scouting bureauer i Danmark, tilbyder Scoutshonor vores kunder en unik mulighed for at træde ud i den virtuelle vildmark og location scoute på egen hånd. Vores omfattende online location arkiv giver jer adgang til størstedelen af de locations, vi har samlet i årenes løb. Brug søgemaskinen og gå på jagt efter jeres location!

Production Service

Brug for lokal hjælp?

Scoutshonor er flydende i kunsten at hjælpe internationale produktioner med at finde locations, crew, hotel ect. – alt det praktiske til deres produktion – i alle hjørner af Danmark. Vi har mangeårig erfaring med internationalt samarbejde med kunder fra hele verden, og leverer præcis den production service som jeres produktion har behov for.
Velkommen til Danmark!

Nye locations

Se de nyeste fisk på krogen!
Her kan du browse rundt i arkivets senest opdaterede locations og finde ud af, om der findes et match til din produktion. Siden opdateres løbende, så kig forbi når du mangler ny inspiration.

Vi scouter videre imens.

Gå til - Location
Se flere locations fra arkivet!
Locations

PLUG'N SHOOT

På vores Plug’n shoot locations er vi alene hjemme
– og det er tilladt at tegne på væggene!

Søg efter tomme og ubeboede lokaler, bygninger og andre scenarier i vores Plug’n Shoot arkiv. Vi har lånt nøglerne til originale, forladte locations over hele landet, som blot venter på, at jeres hold rykker ind og puster visuelt liv i rammerne.

Scoutshonor på Instagram