Vi spærrer Kbh af..!

Posted by Søren Dahl | December 7, 2017 | Urban

Det lykkedes os at få ekstraordinære tilladelser i hus, da vi i juli 2010 optog en Citroén C4 reklamefilm. Til optagelserne som varede over 3 dage afspærrede vi bla. Åboulevarden og Nørrebrogade. Et projekt af den kaliber er ikke hverdagskost, og krævede da også hjælp fra op imod 15-20 afspærringsfolk. Reklamefilmen bliver sendt world-wide, og giver et godt billede af København som cykelby, selvom det er en bil-reklamefilm.
Produktionsselskab: Moland Film
Instruktør: Sébastien Chantrel

Søren Dahl

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Posted by soren | January 17, 2018
Faldt over denne flotte gyde i indre by. Jeg synes den ligner alt andet end en “dansk” gyde. Døm selv!
Posted by soren | January 17, 2018
Med et job som location scout i København, støder man hele tiden på fede, finurlige locations som på et eller andet tidspunkt nok skal blive brugt.
Posted by soren | January 17, 2018
Jeg var i sommeren 2010 location scout på Klovn The Movie, og vil lige dele dette lille klip fra Caspers lækre villa. Produktionsselskab: Zentropa Instruktør: Mikkel Nørgaard