Kreativ Ungdomskole

Posted by Søren Dahl | November 30, 2010 | architecture

Skateboarding er desværre strengt forbudt, på taget/terrassen/klargøringspladsen af denne sejlklub.
På en af mine cykelture ud i det solfyldte Kbh, faldt jeg over dette fantastiske byggeri. Jeg fik lyst til at genoptage skateboarding, men måtte nøjes med at knipse et par billeder med min telefon (derfor den ringe kvalitet). En form for byggeri man desværre ser alt for sjældent. Jeg synes derfor det var værd at dele det her på siden.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Posted by soren | January 17, 2018
Denne villa er beliggende nord for København og er virkelig en ekstraordinær location. Huset er inspireret af den spanske/sydamerikanske måde at bygge villaer på, og placerede man et par palmer...
Posted by soren | January 17, 2018
Faldt over denne flotte gyde i indre by. Jeg synes den ligner alt andet end en “dansk” gyde. Døm selv!
Posted by soren | January 17, 2018
Jeg var i sommeren 2010 location scout på Klovn The Movie, og vil lige dele dette lille klip fra Caspers lækre villa. Produktionsselskab: Zentropa Instruktør: Mikkel Nørgaard