Spørgsmål & Svar

Har du brug for svar?
Finders fee pr. location: 4.500 DKK ex. moms
(Denne udgift er ikke en del af locationlejen og betales af produktionselskabet/lejer direkte til Scoutshonor. Der betales kun ved endelig brug af location)
Lejepriserne variere alt efter location, omfang af produktion, antal af dage osv. Dagsprisen ligger oftest imellem 4.000 - 7.000 DKK på fiktionsprojekter og 8.000 - 10.000 DKK på kommercielle-projekter. For ekstraordinære og luksuriøse locations er priserne ofte højere. Ved flere dages leje forhandles der ofte en rabat.
De ovenstående ca. priser er ved en typisk dagsleje iden for alm. arbejdstid.
Scoutshonor kan cleare op til 3 locations uden beregning. Ønskes der yderliger locations clearet tager vi 500 DKK ex moms pr location. Denne udgift skal betales uanset om produktionen ender med at benytte en eller flere af de clearet locations eller ej.
Der vill altid blive lavet en lejekontrakt imellem locationejer og lejer/produktionsselskab. Udarbejdelsen af denne kontrakt står Scoutshonor oftest for.

Udlejning forudsættes at lejer har en gældende produktionsforsikring.

Selvom Scoutshonor løbende arbejder på at opdatere billederne af de forskellige locations kan der være sket ændringer på locations i forhold til billederne, i form af: ommøblering, en anden farve på væggen mv. Scoutshonor opfordrer derfor altid potientielle lejere til at besøge locations før der udarbejdes en endelig kontrakt.

Locationejer forventer oftest en slutrengøring efter endt leje og dette skal aftales inden kontrakten udarbejdes.

Har locationejer ikke mulighed for at bo og benytte deres hjem pga forskudte tider, forberedelse eller oprydning, forventes der genhusning til locationejer + evt. familie. Udgiften til dette betales af lejer.

Scoutshonor står for alt kommunikation med locationejer frem til en evt. underskrevet kontrakt.
Udover alle vores online locations har vi også et offline-arkiv. Arkivet indeholder locations der endnu ikke er kommet online, samt locations hvor for ejerne ikke ønsker deres bolig online. Kontakt os med information og gerne reference billeder af det i søger og vi vil tjekke arkivet.
Scoutshonor hjælper gerne med location scouting. Kontakt os for priser.
envelopemap-markersmartphonecrossmenu